VÆRKSTEDET

ÅBNINGSTIDER:

Mandag: 7:30 - 16:00

Tirsdag: 7:30 - 16:00

Onsdag: 7:30 - 16:00

Torsdag: 7:30 - 16:00

Fredag: 7:30 - 12:00

Vi udfører alt inden for service og reparation af både nye og brugte biler. Vi holder os altid opdateret med det nyeste udstyr, så vi kan lave de sidste nye biler. Vi er løbende på kursus, for at have den sidste nye viden.

Vi tilbyder opbevaring af dine sommer- og vinterhjul til bilen. Vi opbevarer hjulene for dig under de rigtige forhold. Når det er tid til at få skiftet dæk, ringer du til os, så finder vi dækkene frem, kontrollerer dem, og aftaler et tidspunkt for hvornår, vi kan skifte dem. Kontakt os for mere information og priser.

Vi tilbyder alt inden for dæk og fælge til bilen. Vi forhandler de fleste mærker, og kan tilbyde både montering og afbalancering af dine dæk og fælge. Kontakt os for mere information og priser.

Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber, så vi kan lave din bil i samarbejde med dit forsikringsselskab. Vi vil sammen med din taksator gøre det bedste for dig og din bil. Vi kan også være behjælpelig med anmeldelse af skaden til dit forsikringsselskab. Hvis uheldet skulle være ude, og bilen skal på værksted, tilbyder vi selvfølgelig også gratis lånebil.

Et airconditionanlæg eller klimaanlæg bør efterses hvert 2. år. Der kan sætte sig skidt og skadelige partikler fast i anlæg og filter. Det er derfor vigtigt, at filtre og system efterses, så både sundhed og sikkerhed er i top. Samtidig er du er sikker på, at anlægget holder i mange år.