Vi er gået på sommerferie - Vier tilbage igen d. 29/7 - rigtig god sommer
AJ Biler / Værkstedet

Det er en tillidssag at købe bil og få den på værksted

AJ Biler har været lokalområdets foretrukne værksted siden 1972. Tillid, erfaring og omhyggelighed sikrer, at du trygt kan trille din bil ind til os.

Vi klarer alt inden for service og reparation af nye og brugte biler

Det nyeste inden for computer og måleudstyr. De seneste teknologier. De vigtige kurser. Vi holder os altid opdateret, så vi kan servicere og reparere de sidste nye biler.

Vi holder dig orienteret

Vi har stor erfaring med service og reparation af alle bilmærker. Intet udskiftes eller repareres, før det er aftalt med dig. Du får en pris på forhånd, og bliver naturligvis informeret om, hvad der skal udskiftes.

Lånebil

Her i Sydbyen kan kunderne lide at stille bilen hos os den dag, hvor det passer dem at have den på værksted. Men måske skal du videre, imens vi reparerer? Så tilbyder vi selvfølgelig en lånebil.

Forsikringsskader

AJ Biler samarbejder med alle forsikringsselskaber. Vi vil sammen med din taksator gøre det bedste for dig og din bil. Sig til, hvis vi skal hjælpe dig med at anmelde skaden til dit forsikringsselskab.

Dæk og fælge

Vi tilbyder alt inden for dæk og fælge til bilen. Vi forhandler de fleste mærker, og kan tilbyde både montering og afbalancering af dæk og fælge. På vores dækhotel kan vi opbevare dine sommer- og vinterhjul under de rigtige forhold. Kontakt os, når de skal skiftes. Så kontrollerer vi dækkene, inden du kører ud i trafikken med dem.

Service af aircondition og klimaanlæg

Et aircondition- eller klimaanlæg bør efterses hvert andet år, da der kan sætte sig skidt og skadelige partikler fast i anlæg og filter. Derfor er det vigtigt, at filtre og system efterses, så du er sikker på, at sundheden er i orden og anlægget holder i mange år.

Nyhed
Ford

Ford Fiesta

60 Trend
Ford Fiesta 60 Trend